Sába mami,Alexander papa,és hat mini boldogság!

Sába,mama,Alexander papa,és hat mini boldogság!

Sába,mama,Alexander papa,és hat mini boldogság!

 

Az első 4 hét!

Nos,igen,aznap éjszaka velük aludtam. A fiúk meg elválasztva,a másik szekcióban. Mert ám Sába harcos amazonmami,megtámadta hős és bátor Alexanderkandúromat,pedig szegényem semmit nem csinált,csupán a kölköket akarta megnézni! Este 10-kor neki kellett állnom két szekciót csinálni,fiús és lányos,két itató,etető,alomtálca. Ez van,megcsináltam,jobb a béke! Szóval a fiúk remekül elvoltak. Mi lányok és a babák is. Mint már írtam,Sábám 5 percenként jött a nyakamba . 😀 De már tudtam mikor jön,és mikor ért vissza a picikhez,mert azok csipogtak ha mami lecsatlakoztatta őket a ciciről,mert jött hozzám,és csipogtak,mikor mami visszaért és próbált úgy lefeküdni,hogy ne nyomja őket össze.  Csipogás egész éccaka,de egy idő után már mindegy volt,mert hulla voltam 😀

Sába ki se bújt a “fészekből” a hamit is oda kellett mellé tennem,amit gyorsan befalt,aztán csatlakoztatta magát a kicsikre. Max inni jött ki,vagy klotyóra,de ott nem hagyta volna a piciket! Én meg kétfelé tálaltam a reggelit és vacsit,kétfelé almoztam,kétfelé mentem szeretgetni!

A picik csak szopiztak és szopiztak és szopiztak,és szépen fejlődtek 😀 Cici is volt elég,meg tej is,mégis ment a “szövőszék”,avagy egy kicsi alul,rajta négy másik,és a hatodik a négy tetején próbált egy cicit kiverekedni magának,persze ez örök forgásban,mert a kitúrt baba kezdte a szövést és…… no hát mókás volt az tuti! 😀

Két hét után már Sábám puncsolt volna Alexanderemnek,de ő meg kissé sértődötten kérette magát. De végül megenyhült,úgyhogy össze lehetett őket engedni. Az első négy hét viszonylag békés volt,a kicsik nem mozdultak mami mellől,ki se jöttek a kuckójukból. De………

A második 4 hét

A kis raptorok,már esnek kelnek,jönnek-mennek.

Akkor biztosítsunk,megkapták a nagyszobát,két bejárat elzárva hogy a kicsik ki ne,de a nagyok ki-be tudjanak közlekedni. Frankó,működik is. Egészen 6 hetes korukig,amikor már simán kiszöknek! Amerre csak léptem mindenfele raptorok! Az ágyon,a felcsavart és feltámasztott szőnyegen,a lavórban,a cipőkben, mindenhol! Nincs mit tenni,most már övék az egész lakás! 😀 De jó fejek,mert éccakára,ha behúzom falapot,a nagyszobában maradnak. Igaz hangzavarral,mert a tesót püfölni kell,le kell esni mindenhonnan,ami zacskóból van azt csörgetni kell és szétszedni darabokra,rohanni,és nekimenni a doboznak,szekrénynek, falnak, leborogatni amit még véletlenül elől hagytam. Kis apró karmocskák kopognak a parkettán,püff,nekimentek valaminek,visítás,tépázzák egymást! Zajlik az élet! Ja! És mivel már 5 hetesen megtanulták az almot használni,naná hogy éccaka végzik dolgukat,alaposan elkaparva a terméket,mint egy sortűz,olyan mikor az alomkavics landol a parkettán!

DE! Amennyi mosolyt és boldogságot adnak az mérhetetlen! 😀

Sok dolog van velük,folyamatos a takarítás,etetés,játék,de megéri! Ruhát a szekrényből csak úgy lehet kivenni,ha kizárom őket a szobából,mert egyet kiveszek a bugyis fiókból,három mászik be a zoknisba! Kettőt kiveszek a szekrényből,másik kettő borítja ki a ruhákat ! De nem panaszkodom,imádom őket! Melósak,de tünemények!

Aztán a legnagyobb öröm,mikor együtt eszik a család (azt a csámcsogást bakker! ),együtt pihennek,anya és apa enyeleg,apa játszik a kicsikkel! 😀 Csodás! Igazi család! Együtt a nagy csapat,esznek nedveset,száraztápot,alomra szokottak,játékosak,tüneményesek!

De vészesen közeleg az idő,mikor már jöhetnek az új gazdik! Minden percet kihasználok,velük vagyok,játszunk,vagy ha ők tök jól elvannak én csak nézem őket,magamba szívom a cicacsíííííít,a boldogságot,a nyugalmat amit adnak!  És tudom,hogy bőgni fogok,mikor mennek az új otthonukba! Próbálok felkészülni de nem lehet!

Sábával együtt viseltük a terhességet,együtt szültünk,együtt etettük,tisztogattuk a piciket. Aztán bekapcsolódott Alexanderem is,és mi így kilencen eggyé váltunk! Egy nagy cicaboldogsággá!  Nem várom a búcsút,de tudom,el fog jönni!

(folyt.köv.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s